Så fik ungerne sommerferie

Efter at have skiftet udbyder på webhotel og mails, da jeg var godt utilfreds med hvad den gamle var blevet til, har mine sider været lagt helt ned. Det lykkedes mig ikke at emigrere alt fra den gamle til den nye – og det har specielt gået ud over mine billeder. Så det er kun gamle indlæg der er kommet med. Jeg har den sidste måned fået lagt lidt af de gamle billeder op, men også en ny fra vores sommerhusferie ved Hvidesande.

I mellemtiden har jeg dog sprunget godt og grundigt over på instagram, hvor jeg sidste måneder har lagt en masse “hverdagsbilleder” ud blandt andet med #vildmedvilje fra både naturen og haven.

Ungernes ferie er så startet med en gang maveunde til den mindste 😒men hun er nu sej nok med sådan noget.

Nu må vi se hvad ferien bringer – jeg venter til den sidste del af skolerens ferie til selv at holde fri.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *