Dejlig sommerferie med den yngste

V og jeg har været på en stille, rolig og solrig sejlferie med mine forældre. – Den var rigtig dejlig og afslappende!

Dag 1 – Løgstør

K, V og jeg kørte afsted mod Løgstør, hvor V og jeg stod på båden. Efter at kigget lidt på havnen og den nærliggende strand, som var fyldt med mange forskellige skalle, K kørte hjem. Vi var så heldige at starte ferien med restaurantbesøg på havnen til aftensmad – lækker!

Dag 2 – Nibe

Årets varmeste dag gik til Nibe – en havn, som jeg egentlig har kendt som den kedeligste havn i Danmark, men den er faktisk helt hyggelig 😊 – Her var vi så heldige at få frokost på en luksus pølsevogn – vi fik alle fire en laksehotdogsalat – Lækkert!

Der var desværre ikke så lækkert at bade nogen steder, så det sprang vi over, og gik på krabbejagt i stedet.

Dag 3 – Gjøl

Næsten lige så varm som dag 2 – tog vi mod Gjøl!

Her stod den på badning et par gange – i noget at det mest salte vand jeg har prøvet i nyere tid. Ikke som det brakvand jeg er vandt til fra barndommen i Bandholm, eller i Roskilde Fjord.

Dag 4 – Aalborg

Lidt mindre varmt, men en dejlig tur, lidt kort – men jernbanebroen kunne ikke åbnes, så det gav sig selv at vi skulle ende i Aalborg. Det var egentlig meningen at vi på dag 5 skulle til Hals eller Egense, og K skulle hente os der. Men da ingen kunne fortælle nogen om hvad og hvordan mht. broen – tog jeg den svære beslutning at V og jeg skulle toget hjem (jeg er ikke fan af DSB!). Billetterne blev købt. I Aalborg fik vi snakket lidt med en journalist fra TV2 Nord, omkring broen – og der blev også lavet flere indslag til lokaltv mens vi var der.

Dag 5 – Hjemmerejse dag

Dagen var hjemrejsedag – vi skulle smutte mod stationen omkring kl. 11, så der blev pakket godt ned tidligt på dagen. Og efter en lille handletur med V og min far efter snacks til vores hjemtur, og forsyninger til båden, var vi tilbage på. Og kl. knap halv 11 fik vi tilfældigt besked over VHF’en at broen ville forsøge en manuel åbning kl. 10:54 – så V og jeg stod ret hurtigt af, og vi fik dem sendt hurtigt afsted, så de var sikre på at være med i første åbning i flere dage. Det lykkedes, og 31 både fra vest og 21 fra Øst passerede broen. Videoen herunder sendte jeg til TV2 Nord, men de brugte den desværre ikke – men derfor kan i jo godt se den.

https://www.lyttilmig.nu/galleri/familiealbum/nggallery/ferie/sommerferiesejltur-med-v

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *