Så gik tiden

Det er nu mere end 7 måneder siden jeg sidst har skrevet på min blog. – Det troede jeg godt nok ikke ville ske. Men det har været et meget begivenhedsrigt halvt år, hvor jeg har arbejdet rigtig meget på mit arbejde hos RC Luftteknik her i Roskilde, samtidig med at jeg har fået lov til at fortsætte med mit fritidsprojekt Aktive Jobsøgende.

Min hverdag i RC, som vi selv kalder os (for nemhedsskyld), byder på mange sjove og spændende udfordringer og arbejdsopgaver. Der bliver også ofret kurser og opkvalificering til mig, hvilket jeg er rigtig glad for – det er altid rart at få fyldt værktøj i værktøjskassen. Alene i november har jeg haft 7 kursusdage.
Jeg er rigtig glad for mit arbejde og er lykkelig for at det ligger i samme by som jeg bor, i betragtning af hvor vidt og bredt jeg har søgt. Fra Ringkøbing og Østbirk over Fyn til hele Storkøbenhavnske område og Nordsjælland.

Og så er vi jo faktisk også flyttet. Nu bor vi “Down Town” Roskilde i en større lejlighed og med min søster som underbo…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *