Husk pensionen!

Jeg har været igennem bunken med gamle papirer, hvor der har ligget en masse! Blandt andet fra to pensionsselskaber, som jeg ikke betaler til nu, fordi jeg er arbejdsløs – de passer heller ikke til min faggruppe. De er nu begge sat i bero indtil jeg kan melde mig ind i gruppen af dem med arbejde.

Men tænk engang – flere tusinde kroner, som jeg næsten havde glemt fra mine studiejobs rundt omkring. De kan jo lige så godt komme mig tilgode senere end at stå der og blive glemt.

Så alle jer der har haft studiejobs rundt omkring – tjek lige om i ikke også har betalt til en eller anden overenskomst bestemt pensionskasse-ting i tidens løb – der kan være en masse penge på spil. I kan få dem udbetalt (mod at give staten 60%) eller føre dem over til jeres nuværende pensionskasse. Jeg vælger i hvert fald den sidste løsning!

2 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *