NemID min bare..!

Det er ikke en skid nemt med F..K..G NemID! Jeg har forløbig ventet i 14 dage på overhovedet at få et nøglekort… skulle tage ca 3 dage… Jeg ringede dog for nogle dage siden og rykkede for det og fik at vide der var sket en fejl… narj var der!?! Men han sendte mig da et nyt.

Idag fik jeg så koden… og naiv som jeg var ville jeg jo prøve den… FOR AT JO IKKE FÅET NOGET INFORMATION OVERHOVEDET! Men det virkede naturligvis ikke. – Nu vil folk der ved hvordan det virker jo nok spørge: Hvordan kan du logge ind når du ikke har fået brevet med nøglekortet, hvor dit bruger-ID også er med i? – Jo såmænd, det fik jeg første gang jeg ringede.

Så ringer man endnu engang fordi selvfølgelig får man fejl når man så prøver… Efter at have brugt 3 minutter på en masse unødvendig info af en automatisk telefonmaskine, kan man endelig komme til at vente på personlig support. Her får jeg så at vide at jeg skulle da have fået nøglekortet 2-3 dage før den midlertidige kode… F..K! Jeg HADER NemID!! Hvad var der nu galt med digital signatur – det virkede jo dengang TDC stod for det. DanID stinker!

Jeg må jo bare vente tålmodigt…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *