Hvad så nu..?

Et meget godt spørgsmål – hvad skal jeg dog lave af spændende ting, nu hvor jeg er færdig med at være stud. polyt. og i stedet er blevet cand. polyt.?

Jeg er i gang med at undersøge en enkelt men meget vigtig ting, som fremtiden kunne bruges til. Det er desværre ikke noget jeg selv har meget indflydelse på, men de vigtigste mennesker i planerne var og er positive. De kan desværre heller ikke garantere noget. Første skridt på vejen, skulle gerne besvares i løbet af denne uge.

Hvad så hvis svaret er positivt?
Ja så er jeg en meget glad mand, der er et skridt tættere på drømmen – og måske vil jeg så fortælle hvad drømmen er for dem der ikke allerede ved det eller har gættet det. Men jeg er ikke i mål!

Hvad så hvis svaret er negativt?
Det er der jo så ikke noget at gøre ved. Jeg har heldigvis meldt mig ind i fagforening og som jobsøgende på Jobnet, så mon ikke jeg kan få noget at lave på et tidspunkt. Og faktisk er drømmen ikke nødvendigvis slukket – måske kun udskudt på ubestemt tid.

Men måske jeg får under alle omstændigheder tid til at gøre noget ved det faglige her på siden. Men kun måske 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *