Waldemar fejler ikke noget alvorligt

Som overskriften siger fejler lillemanden ikke noget alvorligt. De havde mistænkt ham for at have en indsnævret muskel i mavesækken, som gør det svært for mælken at passere forbi maven og ud i tarmen. Det giver nemlig “eksplosiv opkast” som han har haft en del af…

Efter ultralydsundersøgelsen i dag kunne de konkludere at det ikke var det, og vi slap derfor for en tur til riget og en operation.
Nu står den på langsom mave udvidelse – små og mange måltider med supplering i sonde hvis han ikke ellers får nok.

Idag har været en god dag – og jeg synes allerede han har fået det meget bedre. Han er lige så påmærksom, som han hele tiden har været – rigtig meget 😀 men han er mere aktiv, beklager sig mere når han har ondt eller er udtilfreds og det er jo godt 😛

Nu ligger de begge og sover og venter bare på det næste måltid lidt i 12.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *