Længe siden sidst…

Ja det er godt nok længe siden jeg sidst har fået skrevet noget på min blog – det er jo egentlig meningen at man skal skrive noget her hver eneste dag og time året rundt. Men det har jeg altså ikke fået gjort!

August er nu helt og aldeles gået og kommer aldrig mere igen. – Jeg har brugt den på at arbejde en masse (er da lige blevet ansat i Post Danmark i Roskilde), så vi har nogen penge til når Bebs kommer og til lidt ekstra møbler når vi om 14 dage skal flytte – hvilket vi glææææææders rigtig meget til!

Det kan være jeg vil komme til at skrive lidt mere her i fremtiden – hvem ved 😛
Regner i hvert fald med at der kommer et par billeder i galleriet med den nye lejlighed, når vi får nøglerne 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *