Specialkursus, eksamen og endnu et specialkursus

Jeg kan efterhånden mærke tiden på DTU endelig er ved at være nær. Der er stadig et årstid til, men det er jo meget mindre end det har været 🙂

Men lige nu synes jeg godt nok jeg har travlt – det er spændende det jeg laver, men også lidt hårdt engang imellem. Jeg har jo heller ikke haft så meget tid til min hobbies (foto og hjemmesideprogrammering), men det kommer jo nok også igen, når jeg den 26/6 kan holde sommerferie. Ja det er sandt… jeg får først ferie efter Sankt Hans igen i år – endnu et 3-ugers kursus (det er det andet specialkursus jeg henviser til i overskriften).

Og nåe ja – det ser sørme ud som om jeg har fået et job igen 🙂 det er jo meget rart!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *