At flytte – 10 (den sidste)

Ja nu er det efterhånden længe siden jeg har fået skrevet noget her – det er kun blevet til opdateringer af systemet bag siden.

Det kommer sig jo nok af at jeg daligt bruger 2-3 timer på transport og vente på transport og når jeg er hjemme så bruger jeg jo nok mere tid sammen med Katrine end min computer. Når jeg så bruger lidt tid på computeren, så er det mest skole arbejde den står på. Eftersom jeg stadig går på DTU en tid endnu, så skal jeg jo lægge mine kræfter i det – ellers ville det jo være spild.

Men jeg sys alligvel det er på sin plads at komme med en lille opdatering – Jeg er jo oven i købet gået hen og blevet 25 i mellemtiden. Jeg har godt nok aftalt med mig selv at jeg forblive 24 de næste 5 år… det er nu det nemmeste 😛

Jeg er rigtig glad for at være flyttet til Roskilde sammen med Katrine, og vi har det rigtig godt sammen. Ejendommen er efterhånden også ved at være bygget færdig, så der er ikke så meget larm (pga. dem i hvert fald – de unge mennesker kan nu også godt larme 😛 ).

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *