DSB… hvad kan jeg sige..?

I går (søndag den 28/9 2008) skulle jeg med tog fra nykøbing F. mod København. En tur der er lang og kedelig og tit foregår i de gamle gamle tog. Men også en tur der sker uden de store anledninger til noget som helst.

I går var dog en undtagelse… Toget kørte nogenlunde rettidigt fra stationen, men vi nåede ikke længere end lige uden for stationens område før vi holdt stille. – Ikke noget der i sig selv er underligt – der kunne jo være rødt. Men ikke denne gang. Vi holdt der længe eller det vil sige, vil “trillede” baglæns tilbage mod stationen. Efter nogen tid kom lokoføren gående igennem toget, og i min kupé mødtes han med togføren, der var i færd med at kontrollere billeter.
I samtalen mellem de tog i farten – hørtes det, at lokoføren ville køre tilbage tilstationen. Efterfølgende spurgte nogen af de andre passagere om hvad der skete – hvor til togføreren svarede, at han (lokoføreren) klagede over at han manglede kraft.

Efter genankomsten til Nykøbing F station hørte vi at de ville afmontere lokomotivet fra togets bagende og sætte spænde det foran i stedet – åbenbart en process der tager tid…
Efter at være blevet forsinket 38 minutter fra Nykøbing kom vi så endelig afsted mod Sjælland – Desværre lykkedes det ikke at indhente noget af forsinkelsen, så jeg endte faktisk med at være 40 minutter forsinket, da jeg stod af på Roskilde station.

Jeg siger bare stakkels dsb personale – jeg gad ikke have deres arbejde. Hvor kan folk dog blive sure 😯
Man må jo bare håbe de snart får noget udstyr der rent faktisk virker og nogen spor der kan tåle man kører på dem…

Eltog over hele linie ville jeg stemme for! 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *