Træt, træt, trææææt

Jeg har det hårdt hvis jeg selv skal sige det. De sidste 2 uger har jeg arbejde FULD tid hos Post D (mega street navn – hvilket jo passer godt når man tager i betragtning at man befinder sig en del på vejen… ) særdeles meget Fuld tid, tror jeg havnede på små 50 timer i sidste uge, fordi jeg er så langsom ( det vil sige det er jeg jo ikke… der er bare rigtig meget post, og jeg er blevet sendt ud på ruter jeg ikke har prøvet det hele af). I denne uge rammer jeg vel de 45 eller sådan noget – men jeg arbejder jo også 6 dage om ugen.

Og så blæser det :-O og min cykel væltede IHH – men hvad, der skete ikke noget denne gang.

Nu står den på lidt tøjvask 🙁 heller ikke det sjoveste at lave – men der skal jo rene underbukser til engang imellem, det går jo ikke at vende dem to gange…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *