Blogs til alle?

Jeg har overvejet om det skulle være muligt at for alle i min familie, eller venner og bekendte at få deres helt egen blok, på mit domæne…

Så jeg er gået i gang med at undersøger, hvordan jeg nemmest kan gøre det, og jeg tror det er ved at lykkedes. Min egen blok, den du læser på nu, er fra WordPress – den er jeg glad for, for den virker. Det er så heldigt at de har lavet en multi bruger udgave også. Så jeg er så småt gået i gang med at få den op at kører 🙂

Hvis du er interesseret kan du smide en kommentar til dette indlæg, så finder vi ud af at du kan få din helt egen blok.

En kommentar

  1. Jeg har allerede skrevet et langt svar, men så smed den det ud, fordi jeg havde overset det med e-mailen.
    Nå men det, jeg skrev, var, at det nok ville være en god ide for mig, hvis det vil gøre det lettere end den, du har lavet til mig – eller det er måske det samme?
    Jeg har også tænkt på, at det kunne være smart med en åben familieopslagstavle, hvor man f.eks. kunne sætte et opslag, når man måske havde fået et nyt barn eller en ny kæreste eller ny adresse og den slags 😉
    Eller kunne man have en privat chat?
    Mor

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *