En dag med offentlig transport

Søndag den 2. september 2007 skulle jeg fra Lyngby til Roskilde og retur samme aften/nat.

Turen skulle starte kl 13:27 med 150S fra DTU/Rævehøjvej. Den bus var imidlertid enten aflyst eller mere en 15 minutter forsinket. Men da jeg endelig kom afsted, skulle vi så vente ekstra langtid ved Vibenhus Rundel, da en tidligere bus var kørt i stykker og samtlige passagere skulle over i “vores”.

På Nørreport ser jeg at alle tog mellem Østerport/Hovedbanen og Roskilde var aflyst og kun togene til Nykøbing F stoppede.

Men jeg kom da til Roskilde og det tog kun ca. en time ekstra.

Hjemturen var heller ikke uden problemmer. Det ønskede tog var mere en 20 minutter forsinket. Det skulle køre fra Roskilde station kl 23:45, men jeg ved ikk hvornår det reelt kørte, da det tog jeg tog med havde planmæssig afgang kl 23:37, dette tog kørte lidt over 12.

Jeg havde egentlig forventet at kunne nå den sidste 150S tilbage til DTU, men det kom jeg naturligvis alt for sent til. Af en eller anden årsag kørte S-togene ikke, så jeg måtte pænt vente til den første natbus – der også var forsinket!

Hvad er det der sker med den offentlige transport? Det er faktisk hurtigere at cykle til Roskilde fra Lyngby, end at tage bus og tog!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *