GAAAAAAAAB

Jeg er godt nok træt nu… men klokken er ellers lidt over 5 – om morgen! Og jeg har endda sovet næsten 5 timer til idag… altså igår…!

Jeg sidder sådan set bare lige og arbejder lidt på en lille rapport der skal afleveres indenfor de næste 18 timer og 55 minutter… men mon ikke også vi når det!?

Tror ikke vi mangler så meget mere, men det er godt nok svært at koncentrere sig. Overvejer lidt at sove når jeg er færdig i stedet for at gå til forelæsning, men nu har jeg jo aftalt at vi skulle, så det bliver nok ikke til noget sovning der. Tilgengæld går jeg fuldstændig kold når jeg kommer hjem sidste på eftermiddagen, først på aften – eller hen ad natten… 😉

Nå – jeg må se at komme videre. Kan jo ikke bare sidde her og skrive forsjov (tsk tsk det er ikke bare forsjov at blogge!!!). Nu har jeg jo spildt 4-5 minutter med det.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *