Skal / skal ikke!?

Jeg er så lige kommet hjem fra en regnfuld men god dag på arbejdet… hvilket er fastvikar for Postdanmark fra Moment!

Jeg fik ros idag 😀 – altid rart. Jeg tror jeg måske vil tage opfordringen og blive ansat hos Postdanmark som lørdagsomdeler i stedet for vikar hos Moment – ikke at jeg er utilfreds og vil sige op der. Men fordi det giver lidt mere sikkerhed – og måske kan det være godt at sætte op CV’et?!

Det er selvfølgelig en lidt lavere timeløn (vidst nok 4 kr mindre) – men det er næsten ikke nok til at lade være i hvert fald.

Det gode ved at søge der, er at jeg nok ikke behøver at skrive en ansøgning… måske skal de se en straffeattest, men det er jo heller ikke noget problem. Det kan da være jeg skal snakke med dem om det på lørdag… når jeg skal på arbejde igen.
Man får tøj! 😀

2 kommentarer

  1. det lyder da som en god idé – det er jo ligesom i familien og måske vil du kunne få arbejde hele ferien fremover
    mor

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *