Lundtræf 2006

Ja så er endnu et Lundtræf vel overstået… og for engangsskyld snakkede jeg faktisk med nogen jævnaldrende fra de andre “klaner”. Meget hyggeligt.

Det var også et lækkert sted hytten lå.

udsigten fra bakken bag hytten udsigten fra bakken bag hytten udsigten fra bakken bag hytten udsigten fra bakken bag hytten udsigten fra bakken bag hytten udsigten fra bakken bag hytten

Nogen fra min familie havde fået den glimrende ide at vi skulle side i aldersgrupper istedet for familiegrupper. På den måde fik jeg snakket med min grandfætter fra Østrig som jeg ikke har snakket med siden i over 10 år. Men i det hele taget med min jævnaldrende del af familien.

Nu skal jeg bare vente på at den del der skal lave næste omgang af lundtræf (om 2 år) kontakter mig så jeg ved hvad/hvordan de vil bruge hjemmesiden til (Lundtræf.dk), men det er der jo også god tid til.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *