Sejlturen er overstået!

Ja nu er sejlerferien vel over stået. Det var en god tur – i er virkelig gået glip af noget.

Vi startede torsdag morgen fra Dyreborg ikke så langt fra Fåborg (det er på Fyn – bare så vi har sjællænderne med), der fra sejlede vi en meget kort tur ind til Fåborg, bare så min gast havde prøvet det inden mine forældre tog hjem, og så min far kunne huske at sige alt hvad der var galt med båden – eksempelvis er sejlet gået i stykker. Rimmelig nederen når det nu er en sejlbåd!
Om aften var det byen i Fåborg… ja… den var vidst lukket!? vi fandt den i hvert fald ikke.

Fredagen stod på sovning

Lørdag morgen stod den på sejlads for motor da der ikke var antydning af vind – endnu en nederen ting når det er en sejlbåd. Tilgengæld så vi marsvin og endda nogen kun 10-15 fra båden. Dagens tur endte i Svendborg (også på Fyn) hvor det endnu engang stod på bytur – tror jeg nok, var vidst ret fuld.

Søndagen blev sovet væk!

Mandag startede tidligt med sejlads ud gennem Svendborg. God vind og op til 7,8 knob (hvilket betyder at man sejler 7,8 sømil i timen, hvilket omregnet betyder 14,4 km i timen – og det er okay hurtigt i en båd!). Det tog også kun omkring 3 timer at sejle den tur, der iøvrigt endte i Lohals (denne gang er vi på Langeland).

Tirsdag morgen besluttede vi at sejle helt hjem istedet for at mellemlande på en af de små øer ud for Lolland. Endnu engang var der god vind i sejlene, optil cirka 8m/s. Det er en lang tur fra Lohals til Bandholm (på Lolland – lige ved Knuthenborg, der hvor de har dyr) og den tog da også det meste af 8-9 timer. Er du vimmer hvor blev jeg solskoldet i fjæset.

Men alt i alt en rigtig god tur – det kan anbefaldes!

3 kommentarer

  1. du har helt ret, Toste, de, der ikke sejler, går glip af noget. Men jeg kan ikke forstå, at I ikke kunne finde byen i Fåborg. I må da have glemt at tage solbrillerne af, for der var havnefest. Jeg tror snarere, der er noget, du ikke vil fortælle!!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *