Sommerferie

Det har jeg jo allerede haft i 2 uger nu 🙂

Men hvad har jeg så brugt den til? Godt spørgsmål! men jeg har såment brugt den til at lave en god del af mine forældres carport/garage og lagt 8-10 m^2 terrasse… det tog nogen dage, men jeg fik da også smadret min hånd.

Men er det nu det eneste jeg har lavet? Ja – faktisk! Eller jeg har da også lavet en hel del på Net-lunden.dk så nu er den faktisk så færdig at jeg kan åbne den for familien – det er faktisk i dag det blive muligt at ansøge om medlemsskab. SÅ BARE KOM FAMILIEN LUND!!!

Hvad så med resten af ferien? Jeg skal arbejde lidt… Jeg har et dejligt arbejde i Zara i Lyngby… eller… det er et job… jeg står på et lager…

Skal jeg andet? Ja det skal jeg. Hvis det lykkedes at finde en besætning eller to, så skal jeg ud og sejle med dem. Har jeg ikke spurgt dig om det? hmm…
Sker der andet? naarj… det tror jeg ikke… jeg skal måske arbejde på en eller anden hjemmeside i nattens hede, hvor jeg alligevel ikke kan sove.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *