Arbejdsløs

Ja så kom tiden jo – hvor jeg måtte stoppe.

Jeg har i over et år arbejdet i Zara i Lyngby Storcenter (i børnetøjsafdelingen vel at mærke!) og det har da været sjovt. Og alle de pi… jeg men alt det tøj, det er en fryd for øjet.

Men jeg er simpelhen gået hen og nærmest blevet arbejdsløs. Ja nu siger jeg jo nærmest, for jeg har sådan set ikke fået en fyreseddel eller sagt op, jeg er bare ikke med på det faste team mere. Så jeg tjener ikke så mange penge, og må spare – yeah right det nok skal lykkes.

Sidste rigtige arbejdsdag er torsdag den 16. februar 2006. (var der første gang 20 januar 2005 – det er mega længe siden)

Jeg siger tak for denne gang til Zara og alle de andre og må I have det rigtig rart.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *